Головна :: Брикетувальний прес

Брикетувальний прес

Брикетування - процес переробки матеріалу в шматки геометрично правильної і одноманітної в кожному випадку форми, практично однакової маси - брикети (франц. briquette). Briquetting is a process of recycling of material in pieces of geometrically regular and unvaried form in each case, almost identical weight - briquettes (fr. briquette). Ось вже більше десятка років паливні брикети є популярним економічним паливом та використовуються у багатьох країнах світу. Паливні брикети можуть використовуватися для всіх видів топок, котлів центрального опалення, відмінно горять в камінах, печах і грилях. Сучасна ресурсозберігаюча технологія перетворює те, що ще недавно було відходами, в затребувані на ринку паливні брикети. Тирса, лушпиння, лушпиння, солома - все йде у справу. Одна-дві секунди - і брикет готовий.

Утилізація відходів деревообробки, обробки продукції сільського господарства (соломи зернових культур, відходів переробки льону, бадилля квасолі і т. д.) способом брикетування - це тонкий технологічний процес, здатний перетворити будь-яке виробництво в екологічно чистий, безвідходний, високорентабельний бізнес. У результаті у виграші виявляються і підприємство, що використовує установку, і покупці брикетів, які отримують недорогий і якісний матеріал для опалення (див. таблицю).

Прес брикетувальний призначений для виготовлення брикетів з тирси, лушпиння соняшникового насіння, дрібних фракцій кам'яного вугілля, торфу та інших подрібнених відходів різноманітного рослинної сировини (соломи зернових культур, відходів переробки льону, бадилля квасолі, тощо), вологістю 6 ... 14%. Орієнтовна стои ¬ тість виготовлення 1 тонни брикетів становить 150 ... 170 гривень, ціна при продажу - 750 ... 900 гривень. Пропонований прес ПБ-1 суттєво відрізняється від існуючих брикетувальних пресів як іност ¬ ранних, так і вітчизняних виробників: • меншими витратами електроенергії для виготовлення: до 48 кВт • г на 1 тонну брикетів; • автоматичним регулюванням подачі сировини в зону пресування залежно від зусилля пресування брикета; • можливості виготовлення брикетів різної форми (круглих, квадратних, шестигранних). Для отримання необхідної сировини (розмір і фракція) для виготовлення брикетів ми пропонуємо технологічну лінію ЛПБ-1 у складі: • теплогенератор; • сушка; • пневмотранспорт з аспіраційної системою; • прес брикетувальний; • транспортер; • подрібнювач сировини.

Зробити замовлення


Ціна: по домовленості

Copyright © 2024. вхід